Selecteer een pagina

Werkwijze

Ondernemen vanuit JOY en lichtheid, met zelfvertrouwen en een heldere positionering. Zijn wie jij bent met een website die hier op aansluit.

En om dit te realiseren heb ik een werkwijze ontwikkelt waarin jouw website van binnenuit wordt gerealiseerd. We gaan naar de kern van jou en je bedrijf en vanuit daar jouw website realiseren. Dit om je website vanuit een stevige fundering te realiseren en ervoor te zorgen dat deze met je mee kan blijven bewegen tijdens je ondernemersreis.

Ik ontwerp en realiseer jouw website en neem jou mee tijdens dit proces voor de benodigde input. We gaan samen een website realiseren die volledig aansluit op jou en je bedrijf en waar jij een grote glimlach van op jouw gezicht krijgt. 

website traject

Werkwijze

We starten met een gesprek zodat ik een beeld krijg van jou als persoon en je bedrijf nu maar ook je wensen in de toekomst. We gaan aan de hand van mijn werkboek en door samen in gesprek te gaan na wat de fundering is van jouw bedrijf. Dit zodat deze de basis kan gaan vormen voor jouw website. Een waardevolle tool en basis voor de volgende stappen in de realisatie van jouw website en tijdens jouw eigen ondernemersreis.

Wanneer nog niet alle details duidelijk zijn in jouw bedrijf is er ook ruimte een extra (of meerdere) afspraak in te plannen om in gesprek te gaan inhoudelijk over jouw bedrijf (lees er meer over onder het kopje “extra aanvulling”)

Tijdens het proces voorafgaand aan de realisatie van je website bekijken en bespreken we samen ook welke functionaliteiten belangrijk zijn, welke uitstraling past bij jou en je bedrijf en wat is er voor nodig om dit te realiseren (denk aan foto’s en teksten). Waar is er behoefte aan voor nu maar ook in de toekomst. Daarnaast kijken we ook samen naar hoe je website het beste ingedeeld kan worden, wat er nodig is en welke stappen hiervoor nodig zijn.

We kijken ook specifiek naar jouw positionering, wat is de kern van jouw bedrijf en hoe vertaal je deze in jouw website en zelf verder in je bedrijf.

Wanneer je alle benodigdheden hebt aangeleverd wordt je website in zijn geheel door mij gebouwd en vormgegeven in WordPress.

Na oplevering krijg je een jaar toegang tot mijn online academie waarin uitgebreid wordt toegelicht hoe je zelf in je eigen website kan werken en deze kan onderhouden.

Tevens is het mogelijk een losse 1 op 1 training bij mij te volgen waarin ik je alles uitleg over het beheer van je website specifiek gericht op jouw website. 


Niet inbegrepen

Onderhoud en aanpassingen verwerken in je website na oplevering. Ik raad je aan je hierin zelf te verdiepen doormiddel van bijvoorbeeld mijn online academie of door dit uit te besteden.

extra aanvulling

Werkwijze

Naast het “website traject” is het mogelijk een extra afspraak (of meerdere indien nodig) in te plannen waarin we uitgebreid de tijd nemen om in gesprek te gaan inhoudelijk over jouw bedrijf.

Het website traject wordt dan uitgebreid met 1 of meerdere afspraken. Dit is afhankelijk van jouw vraag.

Denk bijvoorbeeld aan wanneer nog niet alle details duidelijk zijn in jouw bedrijf, je twijfelt of jezelf onzeker voelt, je het lastig vind om echt je eigen weg te volgen of een andere vraag die jou belemmert de volgende stap te zetten.

We gaan samen kijken naar wat jij op dit moment nodig hebt en waarmee jij geholpen bent.

Iedere vraag is anders maar uit ervaring weet ik dat ik inmiddels vele ondernemers ook hierin heb geholpen. Dit vanuit mijn vermogen snel te zien en te doorvoelen wat er speelt, jou te zien, de juiste vragen te stellen en de details te zien die ervoor te zorgen dat het geheel (weer) kloppend voelt en een voor jou nog stevigere fundering te realiseren.

Dit vanuit mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan in het bedrijfsleven, mijn eigen ondernemersreis sinds 2013, mijn ervaring met ondernemers en hun ondernemersreis, mijn algemene interesse in ondernemen en hoe ondernemersland werkt en hoe je hierin dichtbij jezelf kan blijven maar ook de school van het leven zelf voortkomende vanuit mijn eigen levensreis.

Op dit moment is begeleiding in jouw vragen alleen mogelijk in combinatie met een website traject.

 

Zodra ik mijn website ‘Pauzepunt’ open komt er een brede glimlach op mijn gezicht tevoorschijn. Dit zegt genoeg. Irma heeft precies de kern waar het mij om te doen is binnen Pauzepunt eruit gefilterd en de website hierop gebaseerd. De ingrediënten die ik in mijn bedrijf Pauzepunt heb gestopt, heeft Irma ‘vertaalt’ in het juiste lettertype, in precies de goede lijnen, vormen en kleuren. Alles is op elkaar afgestemd en hierdoor ontstaat er één totaal concept. De vormgeving van de website versterkt de betekenis en de inhoud van de tekst, van datgene waar ik voor sta binnen Pauzepunt. Juist die vertaalslag kunnen maken, dat is de kunst. Hierin is Irma wat mij betreft zeer goed geslaagd. Dit alles maakt haar dan ook zo bijzonder als vormgever. Irma gaat namelijk veel verder dan alleen het vormgeven zelf.  Vanuit haar betrokkenheid en oprechte interesse bereikt zij een kwaliteit in haar producten die jou versteld doet staan en verrijkt.

Heel veel dank hiervoor Irma!

Catalijn van Broekhoven
Pauzepunt

 

 

Als (vrouwelijke) ondernemer ben je vaak op zoek naar iets specifieks. Iets dat past bij jóuw bedrijf en idee.

Toen ik Irma vroeg me hierbij te helpen, liep zij ook meteen over van enthousiasme en ideeën. Dat is echt één van haar sterke punten; ze leeft mee, voert gesprekken met je om je beter te leren kennen. Hierdoor weet ze echt precies wat past bij jou en je bedrijf. Wat ik ook heel fijn vind aan Irma is dat ze ook echt goed kan coachen, ze zorgt ervoor dat je mindset positief blijft.

 

Patricia van Dijk
De Vlinderboom, bewuste kinderopvang

 

 

Ik heb Irma via, via benaderd om mijn website te maken. Bij de intake had ik meteen een goed gevoel bij haar. Ze is vriendelijk en luistert goed. Naast het goede gevoel spraken de websites die ze voor anderen had gemaakt me erg aan. Dit in combinatie met een reële prijs gaf voor mij de go! Op gestructureerde wijze gingen we aan de slag met als leidraad het werkboek dat ik vooraf moest invullen. Een belangrijke fase om nogmaals goed na te denken over wat je wil met je bedrijf en dus met je website. Het proces verliep vervolgens in goed overleg. Stap voor stap kwamen we dichter bij het eindresultaat. Daarin bleef Irma luisteren naar mijn wensen en bespraken we de mogelijkheden.

Wat ik in het proces bijzonder aan haar vond is dat ze altijd bleef meedenken met mij, open stond voor feedback en echt ging voor het resultaat zoals ik het voor ogen had. Al met al ben ik heel blij met hetgeen er nu staat. Regelmatig krijg ik van klanten te horen dat ik een mooie en duidelijke site heb. Doel bereikt! Bedankt Irma!

Maartje Meesters
Meester Talent, talentmanagement & talentontwikkeling

 

 

Wat mooi Irma, dat je zoveel geduld hebt gehad om mijn gedachten zo te ordenen en te verbeelden in een mooi logo en herkenbare website, zonder zelf te weten wat we eigenlijk wilden of verwacht hadden. Door ons bewust na te laten denken over het verbreden van ons bedrijf, draag je veel meer bij dan alleen een website.

Je geeft een groot stuk meerwaarde aan mij als ondernemer.

Corinne Voesenek
Rommens Koeien – Melkveehouderij

 

 

De afspraken met Irma zijn altijd erg leuk en gezellig! Ik krijg altijd weer nieuwe energie en ideeën na een gesprek met haar. Zij weet de dingen die ik in mijn hoofd heb zo goed aan te vullen en om te zetten in de mooiste ontwerpen.

Sally van Hooijdonk
Huidstudio bij S

 

 

Let’s get started

Laten we samen in gesprek gaan

Heb je vragen of vind je het fijn om samen de mogelijkheden te bespreken en elkaar te leren kennen?
Neem contact met mij op en laten we samen een afspraak inplannen.