Laat de kracht van jouw bedrijf zien

met een passende uitstraling

Laat mij je helpen om jouw mooie bedrijf op een eigen
en unieke manier in beeld te brengen…

Jouw eigen ik is uniek, je hebt een eigen verhaal en intentie en dit is een enorme kracht. Jouw bedrijf heeft deze zelfde kern, jij bent namelijk degene die jouw bedrijf uniek maakt. Je begint je bedrijf of bent deze eerder begonnen vanuit een idee, een gevoel en met een intentie. Daarmee wil je jouw ideale klant helpen met wat jij te bieden hebt. En deze mag jou gaan vinden, je mag gezien worden. Dit is de kracht van mijn werkwijze, ik help je om dit alles te vertalen naar beeld. Geen standaard ontwerp maar eigen en unieke ontwerpen die passen bij jou en je bedrijf.

Van logo ontwerp, een complete huisstijl tot een eigen website of online programma. Wat past er bij jouw bedrijf en jou als persoon, graag denk ik hierin creatief met je mee.  

9

wil je graag een eigen en unieke uitstraling die jouw ideale klant aanspreekt...

9

Denk je graag out of the box...

9

Wil je een website die kan blijven mee groeien met jouw bedrijf...

9

Wil je graag een stapje verder gaan en ga je voor kwaliteit...

9

ontdek je graag de kracht van jouw bedrijf...

9

Ben je er klaar voor om jouw mooie bedrijf te laten zien aan jouw ideale klant...

Just… be you

Ontdek de kracht van jouw bedrijf tijdens de workshop stralend ondernemen

Logo ontwerp

Het ontwerpen van een authentieke branding gaat niet alleen over een moodboard, kleuren, lettertypen en een mooi logo! Eerst bepalen we je merkpersoonlijkheid, jouw ideale klant en unieke verhaal. Vanuit deze basis ga ik een logo voor jou ontwerpen die past bij jou, jouw bedrijf en jouw ideale klant aanspreekt.

Werkwijze

Bij het in beeld brengen van jouw bedrijf starten we altijd met een 1 op 1 gesprek. We gaan terug naar de basis, jouw intentie. Wat maakt jouw bedrijf zo krachtig en bijzonder, wie ben jij en wie is jouw ideale klant. Hoe wil je deze bereiken en wat past hierin bij jou.

We gaan een stapje verder, we gaan naar het visuele stuk kijken. Naar kleuren, lettertypes en sfeerbeelden zodat we samen kunnen bepalen welke uitstraling jouw logo mag krijgen.

Ik maak van deze afspraak een samenvatting (een blauwdruk) die je ook van mij krijgt zodat je deze ook zelf kan gaan gebruiken in jouw bedrijf.

Met deze basis gaan we vervolgens samen de volgende stappen zetten in het in beeld brengen van jouw bedrijf. Ik ga jouw logo ontwerpen en vraag jou om feedback op de ontwerpen. We werken samen toe naar jouw eigen logo die volledig aansluit bij je bedrijf en jou als persoon.

Inclusief

– 1 op 1 inspiratie gesprek, blauwdruk van jouw bedrijf
– Ontvangst van de logo bestanden voor eigen gebruik

Investering

Vanaf 225,00 euro (exclusief 21% BTW)

De prijs voor een logo ontwerp is afhankelijk van je wensen. Ik maak daarom na een oriënterend gesprek een offerte voor je op maat.

 

Webdesign

Een professionele website is als een verkoper die 24/7 voor je werkt! Met het juiste ontwerp en de juiste functionaliteiten, helpt het om jouw ideale klanten aan te spreken en je bedrijf te laten groeien. 

Werkwijze

Bij het in beeld brengen van jouw bedrijf starten we altijd met een 1 op 1 gesprek. We gaan terug naar de basis, jouw intentie. Wat maakt jouw bedrijf zo krachtig en bijzonder, wie ben jij en wie is jouw ideale klant. Hoe wil je deze bereiken en wat past hierin bij jou.

Ik maak hiervan voor jou een samenvatting (een blauwdruk) die je ook van mij krijgt zodat je deze ook zelf kan gaan gebruiken. Met deze basis gaan we vervolgens samen de volgende stappen zetten in het in beeld brengen van jouw bedrijf.

We gaan een stapje verder, we gaan naar het visuele stuk kijken. Naar kleuren, lettertypes, sfeerbeelden maar ook welke functionaliteiten mogen er komen in jouw website. Welke uitingen gebruik je nog meer met je bedrijf en hoe kun je deze op elkaar aan laten sluiten.

Zodra dit alles is bepaald ga ik starten met de realisatie van je website. We bespreken samen met elkaar het stappenplan en maken afspraken in onze agenda’s wanneer er wat nodig is, denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van teksten of foto’s.

Zodra je website is gerealiseerd en online staat krijg je van mij toegang tot mijn online academie. In deze online academie leer ik je hoe je zelf eenvoudige aanpassingen in je website kunt verwerken en je je website actueel en up to date kunt houden. Dit doormiddel van verschillende lessen en leuke extra’s voor je website en jouw bedrijf.

Na oplevering van je website krijg je het volledige beheer over je eigen website en is je website volledig van jou.

Inclusief

– 1 op 1 inspiratie gesprek, blauwdruk van jouw bedrijf
– Planning & plan van aanpak
– Begeleiding in het aanleveren van de benodigde informatie
– Advies en ondersteuning bij hosting en domeinnaamregistratie
– Installatie, ontwerp en realisatie van website
– Inclusief tijdelijke startpagina tijdens het bouwen van de website
– Advies in de menustructuur voor jouw website
– Inclusief 8 pagina’s (uitbreiding meerprijs)
– Koppeling met Social Media
– Contactformulier en Blog
– Instellen van SEO
– Toegang tot de Studio Irma online academie

Extra modules

Naast de standaard functionaliteiten in je website is het ook mogelijk extra modules toe te voegen aan je website. Bijvoorbeeld:

– Een online betaal module
– Een online shop
– Een online programma of academie
– Een nieuwsbrief module
– Een agenda / kalender

Een online shop en online programma of academie kunnen ook los van een eigen website worden gerealiseerd. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van je wensen en de daarbij horende functionaliteiten. Ik maak daarom na een oriënterend gesprek graag een offerte voor je op maat.

Investering

Vanaf 1.475,00 euro (exclusief 21% BTW)

Prijs is afhankelijk van je wensen en de daarbij horende functionaliteiten en modules in je website. Ik maak daarom na een oriënterend gesprek een offerte voor je op maat.

Overige ontwerpen voor je bedrijf

Hoe laat je je bedrijf zien naast een logo ontwerp en/of eigen website. Hierin kun je denken aan vele andere ontwerpen, van visitekaartje tot eigen brochure. Naast het grafisch vormgeven van jouw ideeën en wensen denk ik graag met je mee in de verschillende mogelijkheden.

Werkwijze

Wil je graag je bedrijf meer vorm geven met een unieke eigen (merk) stijl en meer zichtbaarheid creëren?

Dit is waar ik je graag mee help. En of het nu gaat om losse ontwerpen of een complete huisstijl, ik laat je graag zien wat er mogelijk is en geef je hierin graag eerlijk advies.

Het maakt hierin niet uit of je net start en bijvoorbeeld nog geen idee hebt wat mogelijk en handig is voor jouw bedrijf of wanneer je al een eigen huisstijl hebt en deze toe is aan een restyle.

Laten we hier samen over in gesprek gaan en kijken naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Met je bedrijf kun je op verschillende manieren (meer) zichtbaarheid creëren. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld:

– Visitekaartje
– Afsprakenkaartje
– Label
– Een etiket of sticker
– Cadeaubon
– Flyer
– Poster
– Ansichtkaart
– Een eigen kaarten serie
– Stoepbord

 Online ontwerpen:

– E-book
– Een eigen social media lay-out

In samenwerking met Drukkerij Copy Company B.V. is het ook mogelijk belettering te verzorgen voor jouw auto, pand etc.

Er zijn zoals je ziet behoorlijk wat mogelijkheden. Wat sluit er aan bij jouw bedrijf en jou als persoon? Hoe bereik jij jouw ideale klant? Ik denk graag creatief met je mee.

Printen van je ontwerpen

Door de samenwerking met Drukkerij Copy Company B.V. is het mogelijk om je ontwerpen direct ook te laten printen. Ik adviseer en begeleid je hierin waardoor het mogelijk is van ontwerp tot aan print te leveren.

Inclusief

– 1 op 1 inspiratie gesprek, blauwdruk van jouw bedrijf
– Advies en ondersteuning in de verschillende mogelijkheden
– Ontwerp in PDF formaat
– Advies in het laten printen van je ontwerp

Wanneer je nog geen klant bent bij Studio Irma start ik altijd met een 1 op 1 inspiratie gesprek waarin we een blauwdruk maken van jouw bedrijf. 

Investering

Prijs is afhankelijk van je wensen. Ik maak daarom na een oriënterend gesprek graag een offerte voor je op maat.

je bedrijf zichtbaar laten stralen

Laten we samen in gesprek gaan 

Heb je vragen of vind je het fijn om samen de mogelijkheden te bespreken en elkaar te leren kennen?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Let’s get social…