Laat je bedrijf online zien met een eigen website…

Laat de kracht van jouw bedrijf zien met een eigen en unieke website die jouw ideale klant aanspreekt

 

9

Wil je graag je een eigen website maar maak je deze liever niet zelf...

9

Wil je na oplevering zelf wijzigingen kunnen aanbrengen in je eigen website...

9

Wil je een website die kan blijven mee groeien met jouw bedrijf...

9

wil je graag een eigen en unieke website die jouw ideale klant aanspreekt...

9

Wil je graag een stapje verder gaan en ga je voor kwaliteit...

9

Ben je er klaar voor om jouw mooie bedrijf te laten zien aan jouw ideale klant...

Laat mij je helpen om een website te realiseren
voor jouw mooie bedrijf

 

Heb je nog geen eigen website of een website waar je niet blij van wordt? Wil je een eigen website maar heb je geen zin om deze zelf te gaan maken en besteedt je liever je tijd aan andere zaken binnen je bedrijf? Laat mij je helpen en ik realiseer voor jou een unieke en eigen website die aansluit bij jouw wensen, jouw bedrijf en je ideale klant aanspreekt.

Een professionele website is als een verkoper die 24/7 voor je werkt! Met het juiste ontwerp en de juiste functionaliteiten helpt het om jouw ideale klant te bereiken en aante te trekken.

Waarom Studio Irma

Jouw eigen ik is uniek, je hebt een eigen verhaal en intentie en dit is een enorme kracht. Jouw bedrijf heeft deze zelfde kern, jij bent namelijk degene die jouw bedrijf uniek maakt. Je begint je bedrijf of bent deze eerder begonnen vanuit een idee, een gevoel en met een intentie. Daarmee wil je jouw ideale klant helpen met wat jij te bieden hebt. En deze mag jou gaan vinden, je mag gezien worden. Dit is de kracht van mijn werkwijze, ik help je om dit alles te vertalen naar beeld. Geen standaard website maar een eigen en unieke website die past bij jou en je bedrijf.

Werkwijze

Bij het in beeld brengen van jouw bedrijf starten we altijd met een 1 op 1 gesprek. We gaan terug naar de basis, jouw intentie. Wat maakt jouw bedrijf zo krachtig en bijzonder, wie ben jij en wie is jouw ideale klant. Hoe wil je deze bereiken en wat past hierin bij jou.

Ik maak hiervan voor jou een samenvatting/blauwdruk die je ook van mij krijgt zodat je deze ook zelf kan gaan gebruiken. Met deze basis gaan we vervolgens samen de volgende stappen zetten in het in beeld brengen van jouw bedrijf.

We gaan een stapje verder, we gaan naar het visuele stuk kijken. Naar kleuren, lettertypes, sfeerbeelden maar ook welke functionaliteiten mogen er komen in jouw website. Welke uitingen gebruik je nog meer met je bedrijf en hoe kun je deze op elkaar aan laten sluiten.

Zodra dit alles is bepaald ga ik starten met de realisatie van je website. We bespreken samen met elkaar het stappenplan en maken afspraken in onze agenda wanneer er wat nodig is, denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van teksten of foto’s.

Zodra je website is gerealiseerd en online staat krijg je van mij toegang tot mijn online academie. In deze online academie leer ik je hoe je zelf eenvoudige aanpassingen in je website kunt verwerken en je je website actueel en up to date kunt houden. Dit doormiddel van verschillende lessen en leuke extra’s voor je website en jouw bedrijf.

Na oplevering van je website krijg je het volledige beheer over je eigen website en is je website volledig van jou.

Inclusief

– 1 op 1 inspiratie gesprek, blauwdruk van jouw bedrijf
– Planning & plan van aanpak
– Begeleiding in het aanleveren van de benodigde informatie
– Advies en ondersteuning bij hosting en domeinnaamregistratie
– Installatie, ontwerp en realisatie van website
– Inclusief tijdelijke startpagina tijdens het bouwen van de website
– Advies in de menustructuur voor jouw website
– Koppeling met Social Media
– Contactformulier en Blog
– Instellen van SEO / vindbaarheid van je website op Google
– Toegang tot de Studio Irma online academie

Extra modules

Naast de standaard functionaliteiten in je website is het ook mogelijk extra modules toe te voegen aan je website. Bijvoorbeeld:

– Een online betaal module
– Een online shop
– Een online programma of academie
– Een nieuwsbrief module

Investering

Vanaf 1.250,00 euro.

Prijs is afhankelijk van je wensen en de daarbij horende functionaliteiten en modules in je website. Ik maak daarom na een oriënterend gesprek een offerte voor je op maat.

Together we have fun

Laten we samen in gesprek gaan

Inmiddels heb ik al voor verschillende vrouwelijke ondernemers een website mogen maken.
Neem een kijkje als je nieuwsgierig bent naar welke websites…

Ik heb Irma via, via benaderd om mijn website te maken. Bij de intake had ik meteen een goed gevoel bij haar. Ze is vriendelijk en luistert goed. Naast het goede gevoel spraken de websites die ze voor anderen had gemaakt me erg aan. Dit in combinatie met een reële prijs gaf voor mij de go! Op gestructureerde wijze gingen we aan de slag met als leidraad het werkboek dat ik vooraf moest invullen. Een belangrijke fase om nogmaals goed na te denken over wat je wil met je bedrijf en dus met je website. Het proces verliep vervolgens in goed overleg. Stap voor stap kwamen we dichter bij het eindresultaat. Daarin bleef Irma luisteren naar mijn wensen en bespraken we de mogelijkheden. Wat ik in het proces bijzonder aan haar vond is dat ze altijd bleef meedenken met mij, open stond voor feedback en echt ging voor het resultaat zoals ik het voor ogen had. Al met al ben ik heel blij met hetgeen er nu staat. Regelmatig krijg ik van klanten te horen dat ik een mooie en duidelijke site heb. Doel bereikt! Bedankt Irma!

Maartje Meesters

Meester Talent