laat je
bedrijf online

Stralen

laat je bedrijf online

Stralen

laat je bedrijf online

website – online shop – online programma – social media

Stralen

website – online shop – online programma – social media

Een stralende website die helemaal jou is en aansluit op jouw bedrijf en jouw ideale klant aanspreekt en bereikt.

Een website waarbij je een connectie voelt en uitstraalt waar je bedrijf voor staat. Die een sfeerbeleving heeft maar ook de juiste functionaliteiten. Die goed gevonden wordt en professionaliteit uitstraalt.

Spreekt dit jou aan en ben je hier naar op zoek dan kan ik jou wellicht helpen. Lees verder en mocht je nog vragen hebben, graag een afspraak willen maken of vrijblijvend een keer sparren over jouw bedrijf en de mogelijkheden… Laat het me weten, ik ga graag met je in gesprek zodat we jouw mooie bedrijf zichtbaar en stralend in beeld kunnen brengen.

basis pakket

website

7
website & meer

alles in 1

7

Basis pakket

Een professionele website is als een verkoper die 24/7 voor je werkt! Met het juiste ontwerp en de juiste functionaliteiten, helpt het om jouw ideale klanten aan te spreken en je bedrijf te laten groeien.

Laat daarom je bedrijf online stralen met een eigen WordPress website of online shop. Of ga je een stapje verder met een eigen online programma.

Inclusief

– Werkboek Studio Irma
– E-book “Blauwdruk van je bedrijf”
– 1 op 1 inspiratie gesprek (2 tot 2,5 uur)
– Planning & plan van aanpak
– Begeleiding in het aanleveren van de benodigde informatie
– Advies en ondersteuning bij hosting en domeinnaamregistratie
– Installatie, ontwerp en realisatie van website
– Inclusief tijdelijke startpagina tijdens het bouwen van de website
– Advies in de menustructuur voor jouw website
– Inclusief 9 pagina’s (uitbreiding meerprijs)
– Koppeling met Social Media
– Contactformulier en Blog
– Basis instellingen SEO – vindbaarheid website
– Toegang tot de Studio Irma online academie

Werkwijze
Bij het in beeld brengen van jouw bedrijf starten we altijd met een 1 op 1 gesprek. Ter voorbereiding op ons gesprek ontvang je van mij een werkboek. Dit zodat jij je thuis kan voorbereiden op ons gesprek en de blauwdruk van jouw bedrijf.

In ons gesprek gaan we samen alle vragen doorlopen die jij hebt beantwoordt in het werkboek. We gaan terug naar de basis, jouw intentie. Wat maakt jouw bedrijf zo krachtig en bijzonder, wie ben jij en wie is jouw ideale klant. Hoe wil je deze bereiken en wat past hierin bij jou.

We gaan een stapje verder, we gaan naar het visuele stuk kijken. Naar kleuren, lettertypes, sfeerbeelden maar ook welke functionaliteiten mogen er komen in jouw website. Welke uitingen gebruik je nog meer met je bedrijf etc.

Met deze basis gaan we vervolgens samen de volgende stappen zetten in het in beeld brengen van jouw bedrijf.

We gaan starten met de realisatie van je website. We bespreken met elkaar het stappenplan en maken afspraken in onze agenda’s wanneer er wat nodig is, denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van teksten of foto’s.

Zodra je website is gerealiseerd en online staat krijg je van mij toegang tot mijn online academie. In deze online academie leer ik je hoe je zelf eenvoudige aanpassingen in je website kunt verwerken en je je website actueel en up to date kunt houden.

Na oplevering van je website krijg je het volledige beheer over je eigen website en is je website volledig van jou.

Extra modules
Naast de standaard functionaliteiten in je website is het ook mogelijk extra modules toe te voegen aan je website. Bijvoorbeeld:

– Een online betaal module
– Een online shop
– Een online programma of academie
– Een nieuwsbrief module
– Een agenda / kalender

Een online shop en online programma of academie kunnen ook los van een eigen website worden gerealiseerd. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van je wensen en de daarbij horende functionaliteiten. Ik maak daarom na een oriënterend gesprek graag een offerte voor je op maat.

Investering
1.475,00 euro (exclusief 21% BTW)

Deze prijs is inclusief en op basis van de functionaliteiten zoals benoemd in het kopje inclusief.

Wil je je website uitbreiden of gebruik maken van extra modules of andere functionaliteiten dan maak ik graag na een oriënterend gesprek een offerte voor je op maat.

Totaal pakket

Website – Stralend ondernemen

Wil je graag een stap verder gaan en naast het realiseren van een eigen website ook een stevig fundament creeeren waar vanuit jij stralend kan (blijven) ondernemen met jouw mooie bedrijf?

Bekijk onderstaand totaal pakket

7

Alles in 1 pakket

Een alles in 1 pakket waarin niet alleen jouw eigen website wordt gerealiseerd maar waarbij we ons ook samen uitgebreid gaan verdiepen in hoe jij vanuit jouw unieke kracht stralend kan (blijven) ondernemen.

We kijken samen naar wat er hiervoor nodig is en hoe jij dit zelf ook kan toepassen in jouw eigen bedrijf.

Een unieke combinatie waarmee je een stap verder gaat en een stevige basis creeert en leert hoe je vanuit jouw eigen intentie en kracht zichtbaar bent en blijft voor jouw ideale klant.

Een alles in 1 pakket inclusief een eigen website, coaching en praktische tips specifiek gericht op jouw bedrijf.

inclusief
Live dag - Blauwdruk van je bedrijf
 

Blauwdruk van je bedrijf

Tijdens deze dag gaan we ons verdiepen in jouw bedrijf. We gaan samen kijken, bespreken en uitwerken wie je bent en waar je bedrijf voor staat. We gaan samen kijken naar de kern / de DNA van jouw mooie bedrijf, jouw intentie en boodschap. Jouw kernwaarden en ideale klant. En daarnaast welke diensten en/of producten daarop aansluiten voor jou.

Vervolgens gaan we samen kijken naar hoe je bedrijf er visueel uit mag komen te zien. We gaan creatief aan de slag en de uitstraling van jouw bedrijf bepalen en beschrijven.

Je gaat naar huis met een blauwdruk van jouw eigen mooie bedrijf.

Praktische info

– 10.00 tot 15.30 uur, inclusief lunch
– Locatie: Studio Irma

Live dag - Zichtbaarheid
De basis staat maar hoe nu verder…

Tijdens deze ochtend gaan we een stap verder. De eerste live dag is geweest en we starten met een terugblik op deze dag. Even terug naar het moment om vanuit daar de volgende stap te gaan maken.

– Hoe ben en blijf ik zichtbaar voor mijn ideale klant?
– Hoe blijf ik dichtbij mezelf
– Hoe ga ik om met veranderingen / groei van mijn bedrijf

We gaan hier samen uitgebreid naar kijken. We verdiepen ons opnieuw in jouw bedrijf. Wie ben jij en wat voelt voor jou goed. Wie is jouw ideale klant en waar heeft deze behoefte aan.

We gaan de mogelijkheden bespreken en bekijken wat voor jou hierin de beste weg is. We gaan samen kijken wat je hiervoor nodig hebt en ik geef je hierin praktische tips zodat jij ook echt zelf aan de slag kan op.

Praktische info

– 9.30 tot 12.30 uur
– Locatie: Studio Irma

Website
– Werkboek Studio Irma
– Planning & plan van aanpak
– Begeleiding in het aanleveren van de benodigde informatie
– Advies en ondersteuning bij hosting en domeinnaamregistratie
– Installatie, ontwerp en realisatie van website
– Inclusief tijdelijke startpagina tijdens het bouwen van de website
– Advies in de menustructuur voor jouw website
– Inclusief 9 pagina’s (uitbreiding meerprijs)
– Koppeling met Social Media
– Contactformulier en Blog
– Basis instellingen SEO – vindbaarheid website
– Toegang tot de Studio Irma online academie
Social media - bonus
Maak jij gebruik van Social Media?

Ik maak voor jou 3 social media ontwerpen voor Facebook of Instagram die aansluiten op jouw bedrijf en geef je daarbij ook praktische tips hoe jij deze zelf kan aanpassen zodat je ze kan blijven gebruiken.

 

Teksten schrijven - bonus
Wil jij graag zelf voor jouw website teksten schrijven maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je graag weten hoe je zelf op een eigen en fijne manier je teksten kan schrijven zodat deze een geheel vormen met de uitstraling van jouw website, aansluiten op jouw blauwdruk en bijdragen aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Ik heb speciaal voor jou een bonus ontwikkelt waarin ik je praktische tips geef zodat je op een fijne manier zelf je teksten kan schrijven.

 

 

Vindbaarheid - bonus
Jouw ideale klanten bereiken lukt online met het op de juiste manier inzetten van jouw vindbaarheid. Ik geef je in deze bonus waardevolle tips die jij zelf kan toepassen in jouw bedrijf.

We gaan daarmee een stapje verder dan de basis instellingen die standaard worden verwerkt in jouw website.

 

 

Investering
2.195,00 euro (exclusief 21% BTW)