Selecteer een pagina

Degene die mij volgen op social media hebben het al voorbij zien komen. Op zondag 9 december organiseer ik een workshop voor vrouwelijke ondernemers.

Super spannend maar wat is het leuk om hiermee bezig te zijn. Mijn hoofd draait soms overuren van de ideeën die ik heb maar inmiddels is het dagprogramma bekend, de locatie geregeld en het leukste van alles 14 enthousiaste vrouwelijke ondernemers hebben zich aangemeld.

Ik merkte dat ik dit laatste best wel heel erg spannend vond dus ik neem je even mee in mijn hoofd. Wat heeft er zich allemaal afgespeeld in mijn hoofd voor, tijdens en na het versturen van de uitnodigingen.

Een hoop vragen… want ik kan wel een leuk idee hebben maar zit een ander hier wel op te wachten. En wat als er niemand komt of wat als ik dit niet kan. En zo kan ik nog een heel rijtje typen van vragen die in mijn hoofd voorbij zijn gekomen…

Daarnaast klopte het hele lange tijd nog niet in mijn hoofd. Ik liep al langer met het idee rond om iets te organiseren omdat ik merkte in gesprekken met mijn klanten dat hier best veel behoefte naar is. We lopen allemaal tegen dezelfde dingetjes aan in de praktijk (ook ik zelf…) maar je hebt niet altijd andere vrouwelijke ondernemers in je familie of vriendenkring waarmee je over dit soort dingen kan sparren. Daarnaast was voor mij nog niet helemaal duidelijk hoe ik hier vorm aan kon geven, het gaat namelijk verder als een netwerkborrel. Ik wil meer…. En wat als ik iets organiseer wat ik eigenlijk zelf al niet helemaal leuk vind. Ik vind het organiseren van workshops en/of evenementen enorm leuk maar ik heb ook gemerkt dat ik er uiteindelijk zelf niet altijd blij van wordt en van geniet en dat wilde ik nu ook anders. En dit alles had tijd nodig in mijn hoofd om het te laten kloppen merkte ik al snel.

Het had tijd nodig om deze dag te kunnen organiseren op een manier die klopt voor mij. Niet alleen voor nu maar ook met meteen meerdere ideeën als een concept van Studio Irma. Maar het is gelukt. Ik word er helemaal blij van en doe het niet alleen. Degene die me helpen en ikzelf gaan doen waar onze talenten liggen, wat onze passie is, wie we zijn en waar we ontzettend blij van worden. En dit gaan we dus samen doen.

En dat is meteen ook de kern van deze workshop. Een goede mindset, dichtbij jezelf blijven, je verbinden met gelijkgestemden en doen wat je het allerleukste vind.

En wat is het dan mooi om te zien dat het uiteindelijk werkt en klopt. Dat maakt al die hersenspinsels niet voor niks en zorgt ervoor dat ik een leuke dag kan organiseren waar ik vooral zelf ook heel erg blij van wordt en andere ook van mee kan laten genieten.

En het nummer wat ik hier zo bij vind passen en waar ik zelf zo ontzettend veel power van krijg is het volgende nummer (ennuh TIP zet je geluid lekker hard aan).

Liefs Irma