Stralend

ondernemen

Het klinkt leuk maar hoe dan… Door ervoor te zorgen dat alle lagen in je bedrijf aansluiten op jou als persoon en de intentie die je hebt met je bedrijf.

Door je hiervan bewust te zijn, alle ruis weg te halen en echt van binnenuit naar buiten toe te bewegen ben je bewust aan het ondernemen. Een voelbaar verschil en met een voelbaar resultaat.

Je bent stralend aan het ondernemen.

hoe bereik je dit…

met het Stralend onderenemen traject

Jij en je bedrijf, simpele woorden maar als je ze met elkaar verbindt voor mij de sleutel tot stralend ondernemen. Door alle lagen in je bedrijf met elkaar te verbinden creëer je een bedrijf wat volledig aansluit op jou en waarmee je met een juiste positionering, strategie en uitstraling zichtbaar en vindbaar bent voor je ideale klant(en).

Met het stralend ondernemen traject ben je niet alleen geholpen met losse stukjes die je nodig hebt in je bedrijf maar met een volledig kloppend geheel wat aansluit op jou als persoon en op je mooie bedrijf.

Het gaat met je bedrijf verder dan een goed concept creëeren, jouw diensten aanbieden en een leuke uitstraling. Het gaat ook om dichtbij jezelf blijven, jouw plek in de markt vinden met een kloppende positionering en strategie die voor jou goed voelt en werkt om ook echt zichtbaar en voelbaar resultaat te bereiken en van binnenuit te blijven stralen.

Onze samenwerking is daarom een combinatie van een online programma, persoonlijke begeleiding, coaching en eventueel aanvullend ook de daadwerkelijke vormgeving in de vorm van een website en ontwerpen voor je bedrijf. Dit alles met als basis de volgende vier thema’s.

7
blauwdruk 

De kern van je bedrijf

De kracht van je bedrijf start aan de binnenkant. En daarom gaan we eerst de basis (de kern) van jouw bedrijf helder formuleren met behulp van mijn werkboek “blauwdruk van je bedrijf”. 

strategie

Positionering

Hoe word ik zichtbaar en hoe word ik zichtbaar op een manier die bij mij past en goed werkt voor mijn bedrijf. Door meer te weten over marketing en de juiste strategie toe te passen gaan we werken aan een juiste positionering voor jouw bedrijf. 

zelfliefde

Jij en je bedrijf

Jij en je bedrijf zijn 1 dus zonder jou geen stralend bedrijf. Maar hoe blijf je dichtbij jezelf, zorg je dat je straalt, blijft stralen of weer gaat stralen. Bewustwording in combinatie met waar nodig innerlijk werk. De bron waar vanuit jouw mooie bedrijf stroomt en straalt.

visuele identiteit

Website en ontwerpen

Visuele communicatie die klopt en jou laat stralen bereiken we door eerst jouw visuele identiteit te bepalen. Vanuit deze basis (een eigen merkuitstraling) gaan we een stap verder. Ik realiseer voor jou daarop aansluitend een website en passende ontwerpen voor jouw bedrijf.

Laten we samenwerken

zodat jij en je bedrijf zichtbaar gaan stralen

Voel jij een JA dan gaan we samenwerken om dit te realiseren. Waarom een samenwerking, omdat we dit samen gaan doen. Mijn werkwijze is persoonlijk, ben betrokken en ben er voor jou. 

Een samenwerking waarin we zichtbaar gaan maken wat er zichtbaar mag worden. Vandaar drie verschillende mogelijkheden. Van alleen business coaching tot een volledig pakket inclusief website en ontwerpen.

De basis

Het stralend ondernemen traject.

Mijn intentie is om jou te laten stralen, jou als persoon met je mooie bedrijf. Door alle lagen in je bedrijf zichtbaar te maken en vervolgens met elkaar te verbinden creeer je een bedrijf wat volledig aansluit op jou en waarmee je met een juiste positionering, strategie en uitstraling de verbinding ook aan kan gaan met je ideale klant.

Dit doen we door samen in gesprek te gaan, ons te verdiepen in jouw bedrijf waar een blauwdruk van jouw bedrijf uit voort gaat komen. De basis voor jou en je bedrijf en waar vanuit jij (weer) stralend gaat ondernemen.

inhoud
9

3 inspiratie gesprekken

Gericht op de kern van je bedrijf, zelfliefde, positionering, strategie en de uitstraling van je bedrijf.

9

Blauwdruk van je bedrijf

Met behulp van mijn werkboek creeeren we samen jouw blauwdruk. 

9

Online programma

Gericht op de vier thema’s positionering, strategie, jezelf zijn en design.

Investering

€     495,00 exclusief 21% BTW

met website

Het stralend ondernemen traject inclusief website.

inhoud
9

basis stralend ondernemen traject

Zie inhoud kopje de basis.

9

Toegang tot mijn online academie

Waarin ik je o.a. uitleg hoe je zelf je website kan onderhouden en je bedrijf blijvend kan laten stralen.

9

Bonus: Social media ontwerpen

Een eigen Canva account met daarin sjablonen aansluitend op jouw bedrijf en merkuitstraling inclusief uitleg hoe ze te gebruiken.

Investering

€     1.975,00 exclusief 21% BTW

Alles in 1

Het stralend ondernemen traject inclusief website, logo en aanvullende ontwerpen voor je bedrijf.

inhoud
9

basis stralend ondernemen traject

Zie inhoud kopje de basis.

9

Toegang tot mijn online academie

Waarin ik je o.a. uitleg hoe je zelf je website kan onderhouden en je bedrijf blijvend kan laten stralen.

9

Logo ontwerp

Inclusief verschillende bestandsformaten voor eigen gebruik en een brandingsheet. Voor meer info klik hier

Aanvullende ontwerpen

Lees hier meer over de mogelijkheden

9

Bonus: Social media ontwerpen

Een eigen Canva account met daarin sjablonen aansluitend op jouw bedrijf en merkuitstraling inclusief uitleg hoe ze te gebruiken.

Investering

€ 2.175,00 exclusief 21% BTW

Dit is op basis van een website en logo ontwerp. Wanneer je ook graag gebruik maakt van aanvullende ontwerpen maak ik graag een offerte voor je op maat na een oriënterend gesprek.

Eerdere samenwerkingen

Als (vrouwelijke) ondernemer ben je vaak op zoek naar iets specifieks. Iets dat past bij jóuw bedrijf en idee. Een bijzonder logo, de perfecte website, een passende flyer…

Toen ik Irma vroeg me hierbij te helpen, liep zij ook meteen over van enthousiasme en ideeën. Dat is echt één van haar sterke punten; ze leeft mee, voert gesprekken met je om je beter te leren kennen. Hierdoor weet ze echt precies wat past bij jou en je bedrijf. Wat ik ook heel fijn vind aan Irma is dat ze ook echt goed kan coachen, ze zorgt ervoor dat je mindset positief blijft.

Patricia van Dijk
De Vlinderboom, bewuste kinderopvang

Irma opent haar website met de woorden: “Ontdek de kracht van jouw bedrijf en laat deze zichtbaar stralen”. Ik kan bij deze bevestigen dat dit dankzij Irma goed gelukt is. Zodra ik mijn website ‘Pauzepunt’ open komt er een brede glimlach op mijn gezicht tevoorschijn. Dit zegt genoeg.

Irma heeft precies de kern waar het mij om te doen is binnen Pauzepunt eruit gefilterd en de vormgeving van het logo en de website hierop gebaseerd. De ingrediënten die ik in mijn bedrijf Pauzepunt heb gestopt, heeft Irma ‘vertaalt’ in het juiste lettertype, in precies de goede lijnen, vormen en kleuren. Alles is op elkaar afgestemd en hierdoor ontstaat er één totaal concept.
De vormgeving van de website versterkt de betekenis en de inhoud van de tekst, van datgene waar ik voor sta binnen Pauzepunt. Juist die vertaalslag kunnen maken, dat is de kunst. Hierin is Irma wat mij betreft zeer goed geslaagd.

Dit alles maakt haar dan ook zo bijzonder als vormgever. Irma gaat namelijk veel verder dan alleen het vormgeven zelf.  Vanuit haar betrokkenheid en oprechte interesse bereikt zij een kwaliteit in haar producten die jou versteld doet staan en verrijkt.
Heel veel dank hiervoor Irma!  

Catalijn van Broekhoven
Pauze.

Ik ben ontzettend blij met de realisatie van mijn website en dankbaar dat ik dit samen met Irma mocht doen. Mijn website en Online Shop vormen samen een mooi geheel en zijn passend bij mij en mijn concept.

Naast dat ik Irma als krachtige en lieve vrouw heb mogen ontmoeten, heeft zij de kwaliteiten om jouw onderneming te laten stralen met een website. Met haar inlevingsvermogen, creativiteit en professionaliteit zorgt zij dat jouw persoonlijkheid en hetgeen je uit wilt stralen met je onderneming terugkomt in de website. Dit zorgt voor maatwerk en uniekheid en wordt bekrachtigt door haar eigen stijl.

De samenwerking met Irma heb ik als prettig ervaren. Ze is duidelijk in haar uitleg, behulpzaam en geeft bruikbaar advies. Ik heb veel van haar mogen leren.

Carina Deijkers
Create Miracles with Love

Wat mooi Irma, dat je zoveel geduld hebt gehad om mijn gedachten zo te ordenen en te verbeelden in een mooi logo en herkenbare website, zonder zelf te weten wat we eigenlijk wilden of verwacht hadden. Door ons bewust na te laten denken over het verbreden van ons bedrijf, draag je veel meer bij dan alleen een logo, website, folder of noem maar op.

Je geeft een groot stuk meerwaarde aan mij als ondernemer.

Corinne Voesenek
Rommens Koeien – Melkveehouderij

Vanaf het begin af aan had ik een goede klik met Irma en hebben wij naar een mooi doel toe gewerkt: het realiseren van een duidelijke en overzichtelijke website voor Meester Paul! Het werkboek zet je aan het denken wat je daadwerkelijk wilt met je bedrijf en zeer zeker met je website. 

In goed overleg gingen wij samen aan de slag en werd er goed samengewerkt om uiteindelijk naar een goed eindresultaat te werken. Dit proces verliep erg goed waarbij een goede communicatie een duidelijke rol heeft gespeeld. Irma luistert goed naar je wensen, vraagt goed door of alles naar wens verloopt en wat mij opviel is dat er op kleine details wordt gelet. Irma denkt graag met je mee en geeft ook heldere adviezen uit waarbij de website uiteindelijk nog beter tot zijn recht komt. 

Ik ben enorm blij met het eindresultaat en raad Irma zeer zeker aan! Ik krijg van klanten te horen dat ik een mooie, heldere website heb die professioneel overkomt! Missie geslaagd en doel bereikt! Bedankt Irma voor al je goede zorgen! 

Paul Lens
Meester Paul

Studio Irma heeft mij geholpen van de kinderschoenen naar een volwassen bedrijf met mijn eigen visie! Irma is in staat je te laten nadenken wat je wilt en hoe om vervolgens je gedachten prachtig in beeld te brengen; logo, visitekaartje, folder en een prachtige website die goed vindbaar is. Kortom: perfect voor ieder die een eigen bedrijf wil starten of wil professionaliseren!

Dus dank aan Studio Irma voor het aanvoelen van mijn wensen!

Katja Schoot Uiterkamp
Kracht in Gezondheid, praktijk voor klassieke homeopathie

Ik heb Irma via, via benaderd om mijn website te maken. Bij de intake had ik meteen een goed gevoel bij haar. Ze is vriendelijk en luistert goed. Naast het goede gevoel spraken de websites die ze voor anderen had gemaakt me erg aan. Dit in combinatie met een reële prijs gaf voor mij de go! Op gestructureerde wijze gingen we aan de slag met als leidraad het werkboek dat ik vooraf moest invullen. Een belangrijke fase om nogmaals goed na te denken over wat je wil met je bedrijf en dus met je website. Het proces verliep vervolgens in goed overleg. Stap voor stap kwamen we dichter bij het eindresultaat. Daarin bleef Irma luisteren naar mijn wensen en bespraken we de mogelijkheden.

Wat ik in het proces bijzonder aan haar vond is dat ze altijd bleef meedenken met mij, open stond voor feedback en echt ging voor het resultaat zoals ik het voor ogen had. Al met al ben ik heel blij met hetgeen er nu staat. Regelmatig krijg ik van klanten te horen dat ik een mooie en duidelijke site heb. Doel bereikt! Bedankt Irma!

Maartje Meesters
Meester Talent, talentmanagement & talentontwikkeling

De afspraken met Irma zijn altijd erg leuk en gezellig! Ik krijg altijd weer nieuwe energie en ideeën na een gesprek met haar. Zij weet de dingen die ik in mijn hoofd heb zo goed aan te vullen en om te zetten in de mooiste ontwerpen.

De volgende keer als ik weer iets wil maken, bel ik gelijk Irma!

Sally van Hooijdonk
Huidstudio bij S

Door goed te luisteren en in te leven in mijn bedrijf, heeft Irma een prachtige website neergezet met precies de juiste balans tussen zakelijk en persoonlijk. De gebruiksvriendelijke online academie, die bij het pakket hoort, voegt ook echt iets extra’s toe. Zeer tevreden over de mooie samenwerking.

Marcella Hellemons
Let Me

Lees uitgebreid verder over…

logo ontwerp

Klik hier

Aanvullende ontwerpen voor je bedrijf

Meer informatie

website 

Meer informatie

online shop / online programma

Meer informatie

wil jij je bedrijf zichtbaar laten stralen?

Laten we samen in gesprek gaan

Heb je vragen of vind je het fijn om samen de mogelijkheden te bespreken en elkaar te leren kennen?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.