Co-creator voor ondernemers met een missie

Met als doel een bedrijf waar je helemaal jezelf kan zijn, en vanuit zelfvertrouwen hetgeen kan doen waar jij oprecht blij van wordt. Met daar op aansluitend een bedrijf wat aan de binnenkant en buitenkant goed functioneert.

Ik ondersteun je hierin vanuit wie ik ben, mijn achtergrond, eigen ondernemers- en levensreis vorm gegeven in mijn eigen werkwijze. Dit alles te samen als jouw business co-creator.

Dit door 1-op1-begeleiding gericht op jouw vraag en behoefte. Waarbij jij het gaat doen en ik je begeleid, faciliteer waar nodig en je ondersteun in hetgeen wat jij nodig hebt om dit te bereiken.

En dit vanuit maatwerk, doelgericht op jouw vraag.
Waarbij het begint met deze vraag aan jou…

Wat is je doel en wat heb jij nog nodig om dit te bereiken?

En dit kan op allerlei vlakken zijn…

Inhoudelijk, praktisch, organisatorisch, proces gericht, strategisch, je positionering, zichtbaarheid, vindbaarheid en/of uitstraling. Kortom van het van a tot z vormgeven van concept tot een merk en alles daar tussenin.

Maar dit kan ook meer gericht zijn op jou. Dus hier kan een stukje innerlijk werk nodig zijn om letterlijk jouw ideeen vanuit zelfvertrouwen vorm te geven en uit te voeren.

Kortom iedere vraag is anders en daarom ook altijd voor mij inhoudelijk maatwerk. Met mij samenwerken is mogelijk in de vorm van een 3 maanden traject waarin ik je persoonlijk ga begeleiden.

Heb je een vraag of graag met mij jouw bedrijf verder gaan vormgeven of checken of we een match zijn. Stuur me een e-mail zodat we online of telefonisch een afspraak in kunnen plannen.