Samen de ondernemersreis aan gaan

Dat is waar ik ontzettend blij van wordt. En vooral de reis op zich, je ondernemensreis. Want je hebt een doel voor ogen, maar hebt daar ook naartoe te werken. En dat laatste is het meest waardevolle, de reis op zich. Het bereiken van je doel is de kers op de taart. 

Maar waarom ik doe wat ik doe is dat ik je gun dat je jouw leven mag beleven vanuit een innerlijk blij gevoel. Dat je het gevoel hebt dat je jouw eigen leven leeft en daarin hetgeen doet waar je blij van wordt en dat jouw bedrijf hierop aansluit. Maar ook dat je het niet leuke er in je leven kan laten zijn, om vanuit daar te kijken wat het je mag brengen en je daardoor kan groeien. Je daarin het vertrouwen hebt in jezelf en je veilig voelt in jezelf om keuzes te maken.

En daar gaat mijn hart sneller van stromen. Dit is ook wat ik mezelf gun en mezelf geef. En daardoor ook jou hierin kan ondersteunen en begeleiden.

Onderneem, ben jezelf en enjoy

En wat betekend dit concreet voor mij. Dat ik inmiddels al ruim 10 jaar een eigen bedrijf heb en vanuit mijn eigen ondernemersreis, achtergrond, mijn interesses en eigen levensreis jou hierin kan begeleiden en ondersteunen. Dat ik mijn eigen bedrijf ook zo heb ingericht dat deze klopt voor mij.

Maar ook naast mijn eigen bedrijf mijn man ondersteun in zijn print en sign bedrijf praktisch maar ook juist met hetgeen wat ik ook met Studio Irma voor ondernemers doe. Daarnaast ontzettend geniet van onze hond Harvey, die mij in het nu laat zijn en dagelijks mee neemt op avontuur.

Daarnaast blij wordt van de kracht van systemisch werk. Ik de natuur ontzettend fijn vind, vooral in de bergen en aan zee. Omgeving Groede/Nieuwvliet voor mij een magische plek is. We helaas geen kinderen hebben mogen krijgen wat veel impact heeft gehad en nog steeds heeft op ons leven. Daarnaast helaas het overlijden van mijn ouders ook al heb mee mogen maken. Wat alles bij elkaar zorgt dat mijn leven niet is verlopen zoals ik had verwacht. Ik daardoor al veel heb mogen loslaten, gezien en gevoeld heb. Maar ik juist ook ervaar dat het leven bijzonder en magisch mooi is.

Ik zie, heb mogen ervaren en ervaar wat het met je doet als je zelf de regie neemt over je leven. Wat ook voor mij nog steeds uitdagingen met zich mee brengt. Maar ik daardoor ook enorm dankbaar ben voor de bijzondere teachers in mijn leven die mij zien, ondersteunen en begeleiden wanneer dit voor mij nodig is. Ik daarnaast ook zelf heb mogen ervaren en ervaar welke kracht, liefde en talent er in mij zelf zit. Ik het gemis kan voelen maar ook geniet van mijn leven en daarin er alles tegelijkertijd mag en kan zijn.

Ik nu extra geniet van mijn leven samen met Ezra (mijn man) en onze hond Harvey en alle andere fijne mensen om mij heen in mijn leven. Waarin ik doe en mag doen wat ik leuk vind. Mijn bedrijf hierop aan laat sluiten. Ook bewust tijd en ruimte voor mezelf in plan. Waar ik mee beweeg in wat het leven me brengt, wil laten ervaren en laten zien. Om daarvan te leren, me te ont-wikkelen en te groeien. Waarin ik investeer in mezelf en bewust keuzes maak. Ook lief voor mezelf ben wanneer het moeilijk is en het even niet lukt. Maar waarin ik ook mezelf steeds meer stretch door uit mijn comfortzone te gaan om te groeien. Waarin ik graag op mijn manier op avontuur ga om het leven te (be)leven, te genieten en het leven te vieren.