Business co-creator / mentor

voor ondernemers die vanuit vertrouwen en met plezier willen ondernemen

De ondernemersreis aan gaan. Dat is waar ik zelf heel blij van wordt en interessant vindt. En vooral de reis op zich, de ondernemensreis. Want je hebt een doel voor ogen, maar hebt daar ook naartoe te werken. En dat laatste is in mijn ogen het meest waardevolle en het grootste cadeau voor jezelf, de reis op zich.

En omdat ik hier zelf ontzettend blij van wordt en heb ervaren wat het voor je kan betekenen hoe je deze ondernemersreis aan gaat en ervaart doe ik wat ik doe met mijn bedrijf.

Ik gun je namelijk dat je jouw leven mag beleven vanuit een innerlijk blij gevoel met daarop aansluitend een bedrijf waar je net zo blij van wordt. Waarin je met plezier onderneemt. Waarin je helemaal oke bent met jezelf. Waarbij je op jezelf en het leven vertrouwd. 

Volledig het leven, jezelf en je bedrijf omarmen. Door alles er te laten zijn, om vanuit daar te kijken wat het je heeft mogen brengen en wil brengen. Om daarvan te leren en te groeien als mens. Door jezelf te stretchen en uit te dagen om nog meer te beleven in je leven. Maar daarin ook het NU te omarmen en daarvan te genieten.

Dit vanuit vertrouwen hebben in jezelf, het leven… jouw leven. Omarmen, helen, loslaten, bewust zijn, oefenen, beweging en groeien. Om vanuit daar jouw doel te bereiken en wellicht nog zoveel meer wat je nu nog niet kan zien. 

En daar gaat mijn hart sneller van stromen.

Onderneem, ben jezelf en geniet…

En wat betekend dit concreet voor mij. Dat ik sinds 2013 een eigen bedrijf heb en daarin al een hele ondernemersreis achter me heb liggen. Maar ik daarvoor ook heb gewerkt in het bedrijfsleven en daarin verschillende functies heb gehad. Van werken op de financiële administratie tot proces beheerder en coördinator van een afdeling. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd, veel mogen zien en observeren. Daardoor ook wel bewust de keuze heb gemaakt mijn eigen missie te gaan volgen. Ik eerst als schoonheidsspecialiste / masseur ben gestart om een switch te maken. Vanuit daar Studio Irma is ontstaan en ik toen voelde ja dit is het. Maar waarin al die tijd en nu nog steeds mijn bedrijf ook met me mee groeit en mee beweegt en ik nog een aantal dromen heb voor de toekomst. 

Maar naast mijn eigen bedrijf ondersteun ik ook mijn man Ezra in zijn print en sign bedrijf. Zo verricht ik daar vanuit mijn financiële achtergrond (mijn studie komt toch nog van pas hi hi) de financiële administratie maar vind je me ook op de werkvloer als dit nodig is. Ontzettend leuk, vooral ook om hierin samen te ondernemen en daarnaast praktisch te zien wat voor moois ze allemaal kunnen realiseren voor ondernemers.

Daarnaast geniet ik ontzettend van onze hond Harvey, die mij in het nu laat zijn en dagelijks mee neemt op avontuur. Echt het allergrootste cadeautje in mijn leven. Ik ook merk dat ik de natuur ontzettend fijn vind, vooral in de bergen en aan zee. Ik ook hierin ervaar wat de natuur met je kan doen. En ik zelf ervaar wat bijvoorbeeld de omgeving Groede/Nieuwvliet voor mij doet. We zelf helaas geen kinderen hebben mogen krijgen wat veel impact heeft gehad en nog steeds heeft op ons leven. Maar ook heel waardevol, interessant en mooi is wat het me brengt en laat zien over bijvoorbeeld de mens en patronen en systemen in onze maatschappij. Daarnaast helaas het overlijden van mijn ouders ook al heb mee mogen maken. Wat alles bij elkaar zorgt dat mijn leven niet is verlopen zoals ik had verwacht. Ik daardoor al veel heb mogen loslaten, gezien en gevoeld heb. Maar ik juist ook ervaar dat het leven bijzonder en magisch mooi is.

Ik zie, heb mogen ervaren en ervaar wat het met je doet als je zelf de regie neemt over je leven. Als je op jouw eigen plek gaat staan en het leven gaat (be)leven. Wat ook voor mij nog steeds soms uitdagingen met zich mee brengt. Maar ik juist daardoor ook enorm dankbaar ben voor de bijzondere teachers in mijn leven die mij zien, ondersteunen en begeleiden wanneer dit voor mij nodig is en ik vanuit daar verder kan groeien. Ik zelf ook ervaar hoe bijzonder systemisch werk is en wat dit voor je kan betekenen.

Ik daarnaast ook zelf heb mogen ervaren en ervaar welke kracht, liefde en talent er in mij zelf zit. Ik het gemis kan voelen maar juist ook geniet van mijn leven en daarin besef dat alles er tegelijkertijd mag en kan zijn.

Ik nu juist door dit alles extra geniet van mijn leven samen met mijn man Ezra en onze hond Harvey en alle andere fijne mensen om mij heen in mijn leven. Waarin ik doe en mag doen wat ik leuk vind. Mijn bedrijf hierop aan laat sluiten. Ik hier enorm dankbaar voor ben. Bewust tijd en ruimte voor mezelf in plan. Waardoor ik mee kan bewegen in wat het leven me brengt, wil laten ervaren en laten zien. Om daarvan te leren, me te ont-wikkelen en te groeien. Waarin ik investeer in mezelf en bewust keuzes maak. Ook lief voor mezelf ben wanneer het moeilijk is en het even niet lukt. Maar waarin ik ook mezelf steeds meer stretch door uit mijn comfortzone te gaan om nieuwe dingen te ervaren en te groeien. Het leven leven, waarin ik graag op mijn manier op avontuur ga, geniet en het leven vier.