Hallo jij…

Ontzettend leuk dat je benieuwd bent naar mij, de persoon achter Studio Irma. En je raad het al… ik ben Irma.

En samen met mijn eigen werkruimte is daardoor Studio Irma ontstaan. Een ruimte waar ik graag werk en waar ik het heerlijk vind om achter het beeldscherm te duiken. Maar waar vanuit ik het ook ontzettend leuk vind om met ondernemers in gesprek te gaan.

Dit vanuit de kennis en ervaring die ik inmiddels heb opgedaan in het bedrijfsleven, mijn eigen ondernemersreis sinds 2013, mijn ervaring met klanten en hun ondernemersreis, mijn algemene interesse in het ondernemen maar ook in de school van het leven zelf voortkomende vanuit mijn eigen levensreis.

Inmiddels heb ik sinds 2021 gezelschap van onze hond Harvey die ook heerlijk zijn plekje heeft gevonden in Studio Irma maar er ook voor zorgt dat we dagelijks de natuur op zoeken waar we allebei heel erg blij van worden. Ennnn na werktijd gaat mijn man Ezra ook gezellig mee.

Onderneem, ben jezelf en enjoy

Zoals je wellicht hebt gezien zie je een symbool, de diamant vorm, regelmatig terug komen in mijn website. Dit is niet voor niks… het is een symbool wat door de jaren heen is ontstaan vanuit mijn werkwijze en je regelmatig terug ziet komen tijdens het traject.

Alle lijnen komen uit op een punt waar door mij een bepaald thema aan gekoppeld is. In het midden een hart die symbool staat voor jou als persoon. Zonder jou namelijk geen bedrijf. Door alle thema’s helder te hebben voor jezelf, jouw eigen plek in te nemen en vervolgens alle lijnen aan elkaar te verbinden ontstaat dit symbool en klopt het geheel.