Selecteer een pagina

laat zelf je
bedrijf zichtbaar online

Stralen

Wil je graag met je bedrijf online (meer) zichtbaar worden, maar dit wel op een manier die voor jou goed voelt?

Laat mij je helpen met de training: Zichtbaar stralend ondernemen

De focus ligt in deze training vooral op de online zichtbaarheid in je social media kanalen van en met jouw bedrijf. We gaan met elkaar hierover in gesprek, samen brainstormen en het concreet maken. Dus naast het met elkaar hierover in gesprek gaan, krijg je van mij ook tips en adviezen hoe je dit alles zelf in de praktijk kan gaan toepassen.

inhoud

training

7

We doorlopen de volgende stappen

9

Terug naar de basis

Wat is jouw intentie en wie is jouw ideale klant? We brengen deze opnieuw in kaart zodat je vanuit jouw eigen kern zichtbaar (weer) kan gaan stralen. 

9

Onderzoek

Vanuit deze basis gaan we kijken en bepalen wat voor jou een fijne manier is om (online) zichtbaar te worden en zijn met je bedrijf.

We kijken hierin naar de verschillende online mogelijkheden waardoor je voor je eigen bedrijf een keuze hierin kan maken.

We kijken wat er eventueel voor jou nog in de weg staat deze stap te nemen en hoe je dit kan veranderen.

We gaan samen in gesprek en maken concreet hoe je dit doel kan bereiken?

9

in de praktijk

Ik laat je ervaren en zien hoe het verschil kan maken in de sfeer en uitstraling van jouw social media accounts. Hoe je dit doet en hoe je dit eigen maakt.

We gaan samen naar de onderwerpen van jouw berichten kijken.  We maken dit concreet zodat er voor jou een plan van aanpak ontstaat en je hierdoor doelgericht kan werken op een manier die goed en licht voelt. En uiteraard met als doel om jouw ideale klant hiermee aan te spreken.

Ik laat je zien en leer je op een praktische manier hoe je zelf met behulp van apps/programma’s die voor iedereen beschikbaar zijn je merkstijl door te voeren in je berichten. 

We kijken hoe je jouw social media account(s) optimaal kan benutten waardoor jouw ideale klanten jouw gaan vinden en volgen en ze jouw daadwerkelijk gaan benaderen. 

En dit alles met als doel dat jij een eigen werkwijze gaat ontwikkelen die voor jou goed en licht voelt en ervoor zorgt dat jij ook zelf ONLINE zichtbaar straalt.

Be yourself and show it

Deze training geef ik 1 op 1 of in een kleine groep met maximaal 3 verschillende ondernemers.

Ik heb hiervoor gekozen zodat er voldoende ruimte is tijdens de training om specifiek naar jouw bedrijf te kijken en met elkaar hierover in gesprek te gaan.

Praktische informatie

Duur van de training 13.00 tot 17.00 uur

Deze training wordt gegeven in mijn eigen studio aan huis.

Mocht je voorkeur uit gaan naar een andere locatie? Dit is uiteraard ook mogelijk, laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

 

Inclusief
  • Advies en begeleiding specifiek gericht op jouw bedrijf en vragen. Ruim voor de training plannen we een telefonische afspraak in waarin we samen bespreken waar voor jou de focus op mag liggen. Dit zodat ik hier tijdens de training rekening mee kan houden. Denk bijvoorbeeld aan:
    • extra aandacht/uitleg Instagram
    • extra aandacht/uitleg programma’s
  • Werkboek Zichtbaar Stralend ondernemen
  • Koffie/thee met ook iets lekkers voor erbij 
Investering

245,00 euro (inclusief 21% BTW)

Deze prijs is gebaseerd op de inhoud zoals deze vermeld wordt op deze pagina.

Wil je andere items terug zien in deze training en zorgt dit voor meerwerk dan maak ik graag na een oriënterend gesprek een offerte voor je op maat.

je bedrijf zelf zichtbaar laten stralen

Laten we samen in gesprek gaan

en een datum inplannen voor jou en jouw mooie bedrijf.
Heb je een vraag of behoefte aan meer informatie, laat het me weten.