Ontdek de kracht van jouw bedrijf in deze workshop

Just… be you 

Stralend ondernemen vanuit jouw eigen kracht

ontdek hoe… in de workshop
stralend ondernemen

Stralend ondernemen vanuit jouw eigen kracht

ontdek hoe… in de workshop
stralend ondernemen

Jouw eigen ik is uniek, je hebt een eigen verhaal en intentie en dit is een enorme kracht. Jouw bedrijf heeft deze zelfde kern, jij bent namelijk degene die jouw bedrijf uniek maakt. Je begint je bedrijf of bent deze eerder begonnen vanuit een idee, een gevoel en met een intentie.

Dit is de kern van jouw bedrijf. Door je te (blijven) verbinden met deze kern kun je met meer focus, krachtiger en tegelijkertijd lichter ondernemen.

Maar wat als dit niet duidelijk en helder is voor jou en niet zo voelt….

9

wil je graag een stabiele basis creëren en je niet steeds vergelijken met anderen...

9

wil je vanuit jouw eigen energie je bedrijf laten stralen...

9

Ga je graag een stapje verder door je te verdiepen in de kracht van jouw bedrijf...

9

Wil je graag een stapje verder gaan en ga je voor kwaliteit...

9

Ben je de focus kwijt in je bedrijf of vind je het moeilijk om deze te behouden...

9

Ben je er klaar voor om jouw mooie bedrijf te laten zien aan jouw ideale klant...

Workshop Stralend Ondernemen

Ontdek de kracht van jouw bedrijf door samen in gesprek te gaan, een moment van verdieping waarin we samen op zoek gaan naar de kracht van jouw bedrijf… terug naar de basis, de kern van jouw mooie bedrijf en jouw eigen IK.

Hoe we dit gaan doen? Bekijk de inhoud van deze workshop waarin ik je vertel wat we tijdens deze workshop samen gaan ontdekken.

Inhoud

Tijdens deze workshop gaan we samen inzoomen op de kracht van jouw bedrijf. We gaan naar de kern van jouw mooie bedrijf. We gaan benoemen jouw intentie, kernwaarden, ideale klant en je dromen en idealen voor nu en in de toekomst.

We gaan een stapje verder, we gaan kijken naar jou als persoon binnen je eigen bedrijf. Wat heb jij nodig om stralend te kunnen ondernemen? Is alles in balans, voelt het fijn en voel je je er zeker bij of vind je het lastig om je eigen koers te varen en focus te behouden?

Als we dit alles hebben uitgewerkt gaan we samen kijken naar jouw huidige aanbod, de zichtbaarheid en uitstraling van jouw bedrijf. Is het volledig, voelt het fijn en is het duidelijk en krachtig genoeg? Sluit het aan op jouw DNA en zie je er jezelf in terug of voelt het nog niet helemaal eigen, volledig en fijn…

Ontbreekt er nog iets dan gaan we kijken wat er nodig is om deze juiste balans te vinden. We kunnen bijvoorbeeld kijken hoe we jouw ideale klant op voor jou passende, eigen en fijne manier kunnen bereiken of hoe we jouw aanbod nog krachtiger kunnen maken.

Met uiteindelijk het resultaat dat de basis van jouw bedrijf helder is en je vanuit deze stabiele basis stralend kan gaan en blijven ondernemen. En dit alles vanuit jouw eigen kracht en op een eigen en voelbaar fijne manier. 

Het zal je rust geven, focus en duidelijkheid. Een stevige basis, een juiste balans en een heldere kijk op waarom jij bent begonnen met je bedrijf en wat jouw bedrijf zo mooi en krachtig maakt. Dit zodat jij stralend kan ondernemen op een eigen en krachtige manier en je dit alles kan doen vanuit een krachtige kern.

Inclusief

– Een telefonisch kennismakingsgesprek
– Werkboek ” Ontdek de kracht van jouw bedrijf “
– Blauwdruk van jouw bedrijf
– 1 op 1 advies en begeleiding
– Uitgebreid de ruimte voor jou en jouw mooie bedrijf

Deze workshop wordt geheel door mij verzorgd en uiteraard zorg ik voor koffie/thee en wat lekkers voor erbij.

Een feestje en een moment voor jezelf en jouw mooie bedrijf…

Praktische informatie

We plannen samen een afspraak in voor een 1 op 1 sessie van 4 uur. Voorafgaand aan onze afspraak hebben we een telefonisch intake gesprek en ontvang je van mij het werkboek ” Ontdek de kracht van jouw bedrijf ” ter voorbereiding op onze afspraak.

Ontdek jouw kracht samen met andere ondernemers:
Mocht je het toch leuk vinden om met meerdere ondernemeners tegelijkertijd deze workshop te volgen dan is dit ook mogelijk (maximaal 4 personen).
Neem contact met me op zodat we hierin de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken. 

Investering

225,00 euro (exclusief 21% BTW)

 

je bedrijf zichtbaar laten stralen

Laten we samen in gesprek gaan 

Heb je vragen of vind je het fijn om samen de mogelijkheden te bespreken en elkaar te leren kennen?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Let’s get social…