jouw eigen website

Hoe leuk klinkt dat? En als ik je vertel dat dit ook nog op een hele leuke manier kan dan weet ik zeker dat je nu een glimlach hebt op je gezicht. Heb je nog geen website of heb je een eigen website maar word je hier niet blij van. Laat mij je helpen. Samen gaan we kijken waar jij voor staat, wat je wil bereiken met je website en wat hiervoor nodig is.

Een website wordt door mij voor jou ontworpen en opgeleverd. We starten met een kennismakingsgesprek, je krijgt van mij een werkboek en deze gaan we samen met elkaar doornemen tijdens een tweede gesprek. Ik help je met het technische stuk waaronder de domeinnaamregistratie en hosting. Ik ontwerp je website en deze wordt opgeleverd met een basis werkbeschrijving zodat je ook zelf in je eigen website kan werken. We gaan samen jouw bedrijf in beeld brengen met een website op een manier die bij jou en je bedrijf past.

Wil je graag meer… ik neem je graag mee in de wereld achter jouw website. Want als je website is opgeleverd is het ook belangrijk dat je website actueel blijft.
Daarom geef ik ook workshops waardoor je nog meer te weten komt over je huidige website of om je website uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.
En dit alles op een manier die voor iedereen haalbaar is, hoe leuk is dat…

standaard functionaliteiten

Een website wordt altijd op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen.
Toch zijn er een aantal functionaliteiten waarvan iedere website standaard wordt voorzien.

Installatie website

Je website wordt door mij geïnstalleerd en je als je dit fijn vind kan ik je ook adviseren en helpen bij de registratie van je domeinnaam en het afsluiten van een hosting pakket.

responsive & seo

Ik zorg ervoor dat je website responsive is zodat deze op ieder scherm goed wordt weergegeven en dat de basis voor de vindbaarheid SEO van je website goed is ingericht.

contact en info

Je website wordt standaard voorzien van een contactformulier en een koppeling met jouw social media kanalen inclusief share buttons.

portfolio

Inmiddels heb ik al voor verschillende vrouwelijke ondernemers een website mogen maken. Neem een kijkje als je nieuwsgierig bent naar welke websites…

extra opties

Naast de standaard functionaliteiten kan jouw website uitgebreid worden met verschillende extra opties.
Heb je daarnaast zelf nog specifieke wensen, laat het me weten. Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken.

fotografie

online shop

nieuwsbrief module

inspiratie sessie

vision board workshop

training werken met je website

laten we samen in gesprek gaan

Heb je vragen of vind je het fijn om samen de mogelijkheden te bespreken en elkaar te leren kennen?
Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn studio.