Zelf vind ik het ontzettend leuk dat ik een eigen bedrijf heb en daar mijn eigen creativiteit in kwijt kan en daarmee andere kan helpen. De laatste jaren is voor mij steeds duidelijker geworden waar Studio Irma voor staat en wat ik het allerleukste vind om te doen. Dit is namelijk ondernemers helpen met het in beeld brengen van hun bedrijf.

Het grootste compliment voor mij is als andere over een ontwerp of website zeggen dat het echt past bij de persoon en haar bedrijf. Dit is namelijk wat ik enorm belangrijk vind en waar ik als ik start met een project en ook tussentijds steeds op terug blijf komen. Wie ben je, wat wil je graag uitstralen en wat wil je bereiken met je bedrijf. Uiteindelijk moet namelijk een ontwerp of een website of webshop bij je passen en dat zal ervoor zorgen dat je een grote glimlach op je gezicht krijgt en dit voor andere ook zichtbaar wordt. Je creeert een eigen merk en andere gaan je herkennen.

Naast ontwerpen of het realiseren van je website geef ik ook workshops/trainingen om het voor jou mogelijk te maken om ook zelf aan de slag te gaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn met een praktische training hoe je zelf kan werken in je eigen website tot creatieve workshops die je meteen kan toepassen in je eigen bedrijf. En hoe leuk is het om dan meteen ook andere ondernemers te leren kennen.

Zelf haal ik mijn eigen creativiteit uit jullie, ik word namelijk erg enthousiast als ik in gesprek ga met andere ondernemers die vertellen waar ze voor staan en waar hun creativiteit en passie liggen.

Even ontspannen doe ik door te wandelen in het bos of aan het strand of met leuke uitstapjes waarbij natuurlijk een theetje op het terras niet mag ontbreken.

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen? Heb je vragen of wil je graag meer informatie?
Neem contact met mij op.

Ik ontmoet je graag in mijn studio,

creatieve groet Irma