Hallo jij

Ontzettend leuk dat je benieuwd bent naar mij, de persoon achter Studio Irma. En je raad het al… ik ben Irma.

Een naam die staat voor mijn eigen ik en daarom hoort deze ook echt bij mijn bedrijf. En hoe gek het ook klinkt was de naam Studio Irma voor mijn bedrijf niet vanzelfsprekend. Ik heb hier even naar moeten zoeken, hoe simpel deze ook was uiteindelijk… Maar het heeft er wel voor gezorgd dat de kern van mijn bedrijf daarmee ook steeds meer naar voren kwam. Een reis naar de kern van mijn bedrijf, waaruit bleek dat dat juist de kern is van mijn bedrijf. Snap je hem nog…

Vanuit deze kern zichtbaar en stralend ondernemen waardoor je jouw mooie intentie kan delen met de wereld en jouw ideale klant kan ontmoeten en helpen is wat mij heel blij maakt. Want hoe mooi is het… zichtbaar en krachtig ondernemen op een manier die jou past met een fijne, warme, lichte jas. Een jas die jou beschermd maar ook juist laat stralen.

Jouw eigen fijne, warme en lichte jas mag…

Deze mag er natuurlijk heeeeeel leuk uit zien. Het mag een feestje zijn om naar te kijken en tegelijkertijd helemaal eigen zijn. Jij mag er een grote glimlach van op jouw gezicht krijgen.

En omdat ik nu eenmaal ontwerpen super tof vind en het creëren van… is hiermee Studio Irma compleet.

Ik help jou graag met jouw bedrijf deze mooie jas te vinden en deze voor jou vorm te geven. En weet je het antwoord zit al in jou, echt waar… Dus we doen dit ook echt samen. Ik help jou op een leuke manier jouw jas te vinden en jij helpt mij zodat ik het plaatje ga zien en deze kan vertalen naar beeld.

Ennn dit alles natuurlijk op een leuke manier en in een fijne omgeving. Dus ik heb een fijne ruimte gecreëerd, Studio Irma. Komt ie weer, mijn naam die niet voor niks zo is.

Een plek waar ik me fijn voel en graag samen met jou in gesprek ga over jouw mooie bedrijf.

Onderneem, geniet en straal

Onderneem,
geniet en straal

irma Zonder studio…

 

Ik werk heel graag maar niet alle uren van de week, dus waar word ik nog meer blij van… Samen zijn met mijn man Ezra en onze hond Harvey. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit. En verder…

Het strand, het gehele jaar door. Ik voel me er fijn, vooral in Zeeland. Maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik in het buitenland sneller het water in ga hi hi.

Wandelen en fietsen in de natuur, ik kan me hier echt mee opladen en dit zorgt voor letterlijk beweging in alles wat ik doe. 

Leuke plekken ontdekken, ik krijg hier echt zoveel nieuwe inspiratie van. Ik zie dan van alles, van het geheel tot kleine details. Ook soms beetje vermoeiend hi hi maar wel ontzettend leuk. Er is zoveel om je heen te zien.

Pinterest, i love it. Heerlijk thuis met een kopje thee plaatjes bekijken.

Eten, al is het ook meteen mijn valkuil. Maar al die creaties op een bord, ik vind het een feestje. Masterchef Australië kijk ik daarom ook heel graag op tv. In combinatie met de heerlijke positieve vibe een combinatie die mij aanspreekt.

Podcasts luisteren, ik ga hier volledig op aan en krijg hier enorm veel inspiratie van.

Thee, ik drink het graag en het liefste in een mok die er ook nog leuk uit ziet.