jouw inner base 

Hoe bewust ben jij je van…

  • Jij als persoon in je bedrijf
  • De rol van jouw bedrijf in je leven
  • De manier waarop je inhoudelijk vorm geeft aan je bedrijf
  • Of je op je eigen plek staat systemisch
  • Wat je uitstraalt
  • Hoe je om gaat met de zichtbaarheid van je bedrijf
  • Of je wat je wil geven ook kan dragen
  • Of je open staat om te ontvangen

En het belangrijkste… hoe voelt dit alles nu voor jou. Hoe ervaar je dit alles. Hoe ga je ermee om….

Als je bij het antwoord op deze vragen geen rust in jezelf, zelfvertrouwen en geen blij gevoel ervaart dan kan het fijn zijn om hier naar te kijken als je dit wil veranderen en anders wil gaan ervaren.

Daarom onderstaande thema’s die de basis en fundering vormen voor jou in je bedrijf maar ook in je leven en ik standaard mee neem in een samenwerking en waar we ons ook heel specifiek op kunnen richten wanneer dit nodig is.

Om deze vervolgens ook te integreren in jouw rol in je bedrijf, je bedrijf op zichzelf staande en het zichtbaar zijn.

Zelfvertrouwen

Een diep vertrouwen in jezelf ervaren. Naar mijn idee hetgeen wat het grootste verschil kan maken in jezelf, je leven en in je bedrijf.

Je ervaart het vooral binnenin jezelf maar heeft effect op zoveel meer… 

Waar je bij onzekerheid de beweging maakt van buiten naar binnen maak je vanuit zelfvertrouwen de beweging van binnenuit. 

Bewustzijn

Hoe bewust ben je je van alles wat er zich afspeelt om je heen en hoe dit bij jou binnen komt. Wat wordt er in jou getriggert, wat wordt er geraakt en waarom gebeurt dit.

Wat wil het jou in de kern laten zien.

Door je hier bewust van te zijn ga je het leven liefdevol omarmen in alles wat zich er in afspeelt voor jou en andere. Vanuit daar is er ook ruimte om te helen, te groeien, verbinding te ervaren, liefdevolle keuzes te maken en te groeien.

Energie

Hoe ga je om met jouw eigen energie. Ben je je bewust van waar je energie van krijgt en waar je juist geen energie van krijgt.

Is er balans in de energie die je uitgeeft en die binnen komt.

Maar ben je je ook bewust van de energie om je heen. Wat deze met je doet en wat deze voor je kan betekenen. 

Genieten

Wanneer je jouw bewust zijn vergroot, je vertrouwen in jezelf ervaart en goed met jouw energie om gaat ervaar je ook innerlijke rust.

Maar wat als je daar ook genieten aan toevoegt…

Mag je nog een stapje verder gaan. Hoe ziet dan jouw leven eruit. Gun jij het jezelf om jouw leven te leven en ook te genieten.

Waar ligt jouw verlangen…

De onderlaag / basis

Een diep vertrouwen in jezelf ervaren. Je bewust zijn van alles wat er zich afspeelt en waarom dit bij jou binnen komt om dit vervolgens los te gaan laten. Op jouw eigen plek staan en jezelf ont-wikkelen. Het ontdekken van jouw innerlijk weten en vanuit daar een flow ervaren. Vanuit vertrouwen en met plezier ondernemen…

Jij in je bedrijf

Wie ben jij, wat maakt jou jou. Wat zijn jouw talenten en kernwaarden. En hoe integreer je deze in je bedrijf en zorg je ervoor dat je hier niet aan voor bij gaat. Wat is het verschil tussen keuzes maken vanuit je hoofd of vanuit je (zuivere onderbuik gevoel) lijf. Maar ook hoe wil je jouw bedrijf een aanvulling laten zijn op jouw leven, hoe vind je hierin de balans…

Je bedrijf / je laten zien

Je bedrijf in de kern. Wat is je missie, waarom doe je wat je doet. En wat is je doel. Hoe mag je aanbod eruit gaan zien, zuiver van binnenuit. Maar ook hoe richt ik mijn bedrijf in, inhoudelijk en praktisch. Helder hebben wie jouw doelgroep is en in beweging komen. Maar ook hoe ga je zichtbaar zijn en de verbinding aan met jouw doelgroep…

embrace the sparkle that makes you… you

studio irma