Wat kan ik voor jou betekenen?

 

Begin je net je eigen bedrijf of heb je al een eigen bedrijf maar is deze toe aan een nieuwe look? Ik help je graag. Van logo ontwerp, een complete huisstijl tot een eigen website of online shop. Graag denk ik hierin ook creatief met je mee. Want hoe leuk is het om net even iets anders als anders je zichtbaar te maken. Denk bijvoorbeeld eens aan een eigen magazine of een kaartenserie, er is een hoop mogelijk. Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken en bespreken en bekijken wat voor jou de beste manier is om je eigen bedrijf zichtbaar te maken.

En dit alles met een resultaat waar jij blij en enthousiast van wordt zodat je de klanten gaat aantrekken die bij jou passen en je bedrijf gaat groeien.

Hoe ga ik dit doen? Ik betrek jou in het ontwerpproces: van brainstorm tot eindontwerp. We bespreken je wensen, gaan brainstormen en bekijken wat je wel en niet mooi vindt. Daarna ga ik voor je aan de slag. Tussentijds bespreken we waar we staan, wat we willen bereiken en of de stijl bij je past. Op deze manier werken we naar een eindresultaat. Het voordeel hiervan is dat jij een connectie voelt met de ontwerpen of je website of online shop. Ik vind het ontzettend belangrijk dat jij blij wordt van het eindresultaat.

Heb je vragen of weet je niet zeker of je voor jouw ideeën bij mij terecht kan?
Laat het me weten, ik denk graag met je mee.

9

Logo ontwerp

9

Ontwerpen op maat

9

Huisstijl ontwerp

9

Webdesign

9

Online shop

9

Advies op maat

Ontwerpen voor je bedrijf

Met ontwerpen passende bij jouw bedrijf wordt je zichtbaar voor je klanten. Je creeërt hiermee een merk en laat zien wie je bent en wat je graag wil uitstralen met je bedrijf.
Lees meer over de mogelijkheden.

Online gaan met je bedrijf

Met een eigen website of online shop word je online zichtbaar met je bedrijf. En dit kan op een ontzettend leuke manier. Dit gaan we namelijk samen doen. Ik neem je graag mee in de online wereld en mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Samen brainstormen

Loop je vast met je bedrijf? Heb je plannen of ideeën maar lukt het je niet om deze om te zetten in concrete plannen? Zoek je een creatieve omgeving om te werken aan je bedrijf. Maak een afspraak en laten we samenwerken en/of brainstormen. 

Contactformulier

Heb je een vraag of heb je een heel leuk idee maar heb je iemand nodig om je idee om te zetten in beeld?
Neem telefonisch of doormiddel van het contactformulier contact met me op.