Wat kan ik voor jou betekenen?

 

Begin je net je eigen bedrijf of heb je al een eigen bedrijf maar is deze toe aan een nieuwe look? Ik help je graag. Van logo ontwerp, een complete huisstijl tot een eigen website of online shop. Graag denk ik hierin ook creatief met je mee. Want hoe leuk is het om net even iets anders als anders je zichtbaar te maken. Denk bijvoorbeeld eens aan een eigen magazine of een kaartenserie, er is een hoop mogelijk. Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken en bespreken en bekijken wat voor jou de beste manier is om je eigen bedrijf zichtbaar te maken.

En dit alles met een resultaat waar jij blij en enthousiast van wordt zodat je de klanten gaat aantrekken die bij jou passen en je bedrijf gaat groeien.

Hoe ga ik dit doen? Ik betrek jou in het ontwerpproces: van brainstorm tot eindontwerp. We bespreken je wensen, gaan brainstormen en bekijken wat je wel en niet mooi vindt. Daarna ga ik voor je aan de slag. Tussentijds bespreken we waar we staan, wat we willen bereiken en of de stijl bij je past. Op deze manier werken we naar een eindresultaat. Het voordeel hiervan is dat jij een connectie voelt met de ontwerpen of je website of online shop. Ik vind het ontzettend belangrijk dat jij blij wordt van het eindresultaat.

Heb je vragen of weet je niet zeker of je voor jouw ideeën bij mij terecht kan?
Laat het me weten, ik denk graag met je mee.

9

Logo ontwerp

9

Ontwerpen op maat

9

Huisstijl ontwerp

9

Webdesign

9

Online shop

9

Advies op maat

Logo ontwerp

Je logo is hetgeen waarmee je vaak als eerste zichtbaar wordt voor andere. Je creeert hiermee een merk en laat zien wie je bent en wat je graag wil uitstralen met je bedrijf. Een logo wat past bij jou en je bedrijf.

Huisstijl ontwerp

Ben je op zoek naar een complete huisstijl voor je bedrijf of aanvullende ontwerpen zoals een visitekaartje, cadeaubon, flyer, magazine, eigen kaarten of een stoepbord poster. Laten we hier samen over brainstormen.

Website of webshop

Een website of online shop voor je eigen bedrijf is tegenwoordig bijna een must. Wil je graag een eigen website of online shop of wil je je huidige website of online shop vernieuwen. Ik help je graag,

Contactformulier

Heb je een vraag of heb je een heel leuk idee maar heb je iemand nodig om je idee om te zetten in beeld?
Neem telefonisch of doormiddel van het contactformulier contact met me op.